Ako išla kvapka na vandrovku – interaktívny hudobný workshop pre deti👂👁️

Začiatok: 22. 9. 2024 | 16:00 hod

Miesto: Biela 6

Adresa: Biela 6, Bratislava

Organizátor: Tóny radosti, o.z.

Srdečne vás pozývame na interaktívny hudobný workshop pre deti (3-10 rokov) a ich rodičov s názvom Ako išla kvapka na vandrovku. 

V malej studničke žila kvapka vody. Bola veľmi zvedavá a chcela spoznať svet mimo svojej studničky. Rozhodla sa vydať na dobrodružnú cestu, kde sa stala súčasťou rieky, mora, oblakov a nakoniec sa vrátila na zem ako dážď. Cestou objavila, ako voda koluje po Zemi a aká je dôležitá pre všetky živé bytosti. Pripojte sa k zvedavej kvapke vody na jej dobrodružnej ceste okolo sveta a objavte, ako kolobeh vody prináša život na Zemi. 

Tento workshop kombinuje rozprávkový príbeh s edukatívnymi aktivitami a veľkým množstvom muzikoterapeutických zvukov a aktivít, ktoré deťom veľmi emotívnou formou približujú kolobeh vody, jej čistotu a zvuky, ktoré vo vode sú a ktoré voda vytvára.

Zároveň má workshop za cieľ prebúdzať záujem detí a ich rodičov o hudbu, podporovať aktivity prehlbujúce lásku k hudbe, vytvárať príležitosti pre spoločné hranie na hudobné nástroje a spoločné trávenie voľného času.

Program:

16:00 – 17:00 – predstavenie

17:00 – 18:00 – možnosť vyskúšať si hudobné nástroje

 

Partnerom podujatia je Bratislavské kultúrne a informačné stredisko.