Na scéne: Srdcové záležitosti: Summertime SADness Janka Kráľa / Divadlo NUDE ♿

Začiatok: 28. 7. 2024 | 20:00 hod

Miesto: Bratislavské kultúrne a informačné stredisko (BKIS)

Adresa: Hviezdoslavovo námestie 20, Bratislava

Organizátor: Bratislavské kultúrne a informačné stredisko

Keď sa spisovateľka Ivana Gibová presťahovala do Bratislavy, zaľúbila sa do Janka Kráľa. Čas trávila v petržalskom Sade, kochala sa pohľadom na jeho sochu a predstavovala si ho ako svojho prvého bratislavského frajera. A teraz sa vráti do Sadu Janka Kráľa s kolektívom Srdcových záležitostí, aby si zaspomínala na starú lásku, ktorá nehrdzavie. Okrem nej v kabaretnom varieté vystúpi herečka Lýdia Ondrušová, autor Michal Belej, spevák Jakub Pružinský, tanečnica Charlotte Srnčík, herečka Heidi Šinková a najvtipnejšia burleska na scéne Error Fatale. Nebude chýbať oduševnený príhovor produkčnej Filomény Zlatej. 

 

Vhodné od 18 rokov.

Vstup voľný.

 

NA SCÉNE 

Užite si divadelné večery v Sade Janka Kráľa! Dobrodružné príbehy, súčasný tanec, komédia či tragikomédia, bábková inscenácia, slam poetry, one-man aj one-woman show – každá nedeľa bude iná. Pódium bude patriť najmä umelcom*kyniam, ktoré sa zapojili do výzvy Performatívne umenie cez Open Call BKIS

Cyklus podujatí je súčasťou celomestského festivalu Bratislavské kultúrne leto 2024. Vznikol v spolupráci s Divadelným ústavom a Divadelnou fakultou VŠMU.

 

Upozorňujeme návštevníkov a návštevníčky, že v priebehu festivalu môže byť vyhotovený fotografický a/alebo video záznam za účelom propagácie podujatí a činnosti BKIS, viac info na www.bkis.sk v časti „Spracovanie osobných údajov“.
 

Zmena programu vyhradená.