Rande s mestom pre slabozrakých a nevidiacich: Divadelníci a jarmočníci v Prešporku 👁️

Začiatok: 7. 9. 2024 | 10:00 hod

Miesto: historické centrum

Adresa: Staré Mesto, Bratislava

Organizátor: Bratislavské kultúrne a informačné stredisko

Milé dámy a páni,
 

ak máte radi cyklus našich vychádzok Rande s metom,  srdečne vás pozývame aktívne sa zapojiť do tematickej vychádzky pre nevidiacich a slabozrakých. 
Príďte a pomôžte nevidiacim a slabozrakým bezpečne sa presúvať na trase počas prehliadky a možno nadviažete aj nové priateľstvá a strávite čas v príjemnej a zvedavej spoločnosti.

Počas vychádzky s vynikajúcou pani sprievodkyňou Katarínou Králikovou zistíte, ako komedianti, jarmočníci a divadelníci v Bratislave ľudí nielen zabávali, ale aj informovali a vzdelávali.

Dozviete sa, kde boli najstaršie divadlá v meste, kedy k nám prichádzali komedianti, ako prebiehali jarmoky a vypočujete si tiež dobové jarmočné básne a prezývky jarmočných zlodejov. Zistíte mnoho zaujímavostí a odhalíte prekážky, ktoré museli v zákulisí zdolávať.

Trasa vychádzky je bezbariérová.. 
 

Výklad je určený prioritne pre nevidiacich a slabozrakých ľudí, radi však na vychádzke privítame aj vidiacich, ktorých by sme chceli poprosiť o súčinnosť pri poskytnutí bezpečného sprievodu pre nevidiacich účastníkov a účastníčky.

Ďakujeme vám.

Vstup voľný. Kapacita obmedzená.
Registrujte prosím vašu účasť prostredníctvom online formulára. Po jeho vyplnení vám do e-mailovej správy príde informácia o mieste stretnutia. www.bkis.sk/udalost/rande-s-mestom-pre-slabozrakych-a-nevidiacich-divadelnici-a-jarmocnici-v-presporku/66b48638a2ec3d164c85fd8e/53/

Registrácia

Lístky

    Voľných 20 miest.

     

    ?

    ?

    povinné údaje

    Odhlásenie sa z podujatia

    Lístky